Gyldendal 2017


Hemmeligheder
for Pige
   


Om bogen:

”Kom lige med ud i køkkenet, vi skal holde møde”, bad 5-årige Lotus sine forældre i et forsøg på at løse familiens problemer. ”Jeg foreslår at vi bliver skilt. Vi har det ikke så godt samme mere, vel?”

I Hemmeligheder for Pige sætter Lotus fokus på barnets oplevelser af at vokse op med familieproblematikker, der ikke bliver taget hånd om af de voksne, og hvordan det bringer barnet i klemme.

Forfatteren fortæller med udgangspunkt i sin egen opvækst om sin vej til et helet voksenliv i trivsel. I erfaringsguiden beskriver hun, hvilke senfølger hun har haft gennem livet og om processerne med at komme fri af dem.

 

Du kan bestille bogen gennem mig.


Pris: 150,-


 

BESTIL BOGEN
hemmeligheder for en pigeLindhardt & Ringhof 2024


Instagrim

Styr de sociale medier, så de
ikke styrer dig.

 

 Cecilie Haugaard i samarbejde med Lotus Turell.

 

Om bogen:

De sociale medier har på godt og ondt fyldt meget i Cecilie Haugaards liv. I denne bog, undersøger hun, hvordan de sociale medier påvirker vores mentale sundhed og viser en vej til, hvordan vi kan bruge dem uden at blive negativt påvirket.

Gennem en række samtaler med eksperter afdækker hun hvordan so-me platformene er designet til at fange vores opmærksomhed, og hvordan de påvirker vores hjerne, psyke og dømmekraft. Og hun viser, hvordan vi med øvelser og konkrete værktøjer kan lære at leve sundt med de sociale medier og bruge dem til vores egen fordel.


instagrimGyldendal 2015


Underdanmarks Jægersoldater  

Om at hjælpe brændte børn til at bryde mønsteret.

 


Om bogen:

Hvad er det der gør, at nogle børn formår at rejse sig fra en kummerlig opvækst og ligefrem gøre karriere, mens andre knækkes tidligt og lever et udsat liv resten af tilværelsen?

Zornig, Lindholm og Turell har sat sig for at finde frem til de karaktertræk, som kendetegner de stærke brændte børn, Underdanmarks Jægersoldater, så vi af dem kan lære, hvordan vi bliver bedre til at hjælpe.

Gennem samtaler med 10 supermønsterbrydere om deres barske opvækst hører vi om deres livsstrategier og overlevelsesmekanismer, og hvad der har gjort en forskel for dem og hjulpet dem til at bryde mønstret.

 

Du kan bestille bogen gennem mig.


Pris: 150,-BESTIL BOGEN
under danmarks jæger soldater 

Lydbog:


Hemmeligheder for Pige

 

”Far, vent på mig!”, råber jeg og sætter i løb op mod vippefyret. ”Vi siger ikke til Pige, at vi har snydt købmanden vel?”, spørger jeg forpustet, da jeg når op til ham. ”Selvfølgelig ikke, det er vores hemmelighed”, smiler han. Lotus Turèll sætter ord på barnets grundlæggende mistrivsel, når de voksne i hjemmet ikke tager hånd om alvorlige problemer, og barnet overlades til selv at navigere mellem løgne, skænderier, stemningsskift og utryghed. Gennem en biografisk fortælling om sin opvækst skildrer hun barnets oplevelser af være i et miljø, der konstant skifter karakter og sjældent er stabilt, og i erfaringsguiden bagerst gennemgår hun de forskellige senfølger, der har præget en stor del af de tidlige voksenår, og hvordan hun har arbejdet med at komme fri af dem.


 

LYT TIL BOGEN
hemmeligheder for en pige

 

Lydbog :


Vi er magiske

 

”Tror du på mig, hvis jeg siger, at der lige ved siden af denne virkelighed med krav, forvirring og frygt er en anden virkelighed med evig ro? En virkelighed hvor du allerede er alt, hvad du skal være, bare fordi du er?” Sådan begynder Vi er magiske, skrevet af Jesper Westmark, shaman, meditationsmentor og traumeterapeut, kendt fra det populære tv-program Alene i vildmarken. Bogen er fuld af enkle, praktiske redskaber og alle kan være med. Undervejs hører vi om Jespers Westmarks liv og hans egen udfordrende vej, der næsten tog livet af ham, frem mod at acceptere sit livskald: At guide andre ind i meditation og bevidsthed. Jesper Westmark lærer os at vågne til den viden, at vi alle er, som vi skal være. Vi kan miste os selv i hverdagens kamp for at slå til, men vi kan også altid finde tilbage til at være magiske væsener med en iboende kraft til at forvandle vores egen virkelighed.

 

LYT TIL BOGEN
Jesper Westmark lydbog

 

Lydbog :


Der bor en ung pige i mig, som ikke vil dø


Forfatteren Tove Ditlevsen ville være fyldt 100 år den 14. december 2017. I den anledning udgiver Gyldendal de bedste af hendes digte i et udvalg ved Olga Ravn, der også har skrevet bogens efterord. Samlingen indeholder digte fra hele forfatterskabet – såvel de kendte klassikere som de mindre kendte tekster, f.eks. hendes arbejderdigte.

Tove Ditlevsen debuterede som forfatter i 1939 med digtsamlingen Pigesind og skrev siden en lang række romaner, noveller, digte og erindringer. Hun døde i 1976, 58 år gammel.

  

LYT TIL BOGEN
Tove Ditlevsen Lydbog