Gyldendal 2017


Hemmeligheder for Pige   Om bogen:

”Kom lige med ud i køkkenet, vi skal holde møde”, bad 5-årige Lotus sine forældre i et forsøg på at løse familiens problemer. ”Jeg foreslår at vi bliver skilt. Vi har det ikke så godt samme mere, vel?”

I Hemmeligheder for Pige sætter Lotus fokus på barnets oplevelser af at vokse op med familieproblematikker, der ikke bliver taget hånd om af de voksne, og hvordan det bringer barnet i klemme.

Forfatteren fortæller med udgangspunkt i sin egen opvækst om sin vej til et helet voksenliv i trivsel. I erfaringsguiden beskriver hun, hvilke senfølger hun har haft gennem livet og om processerne med at komme fri af dem.

 

Du kan bestille bogen gennem mig.

Bestil her

Pris: 150,-

HFP.jepg

Lindhardt & Ringhof 2024


Instagrim

Styr de sociale medier, så de ikke styrer dig.


 

Cecilie Haugaard i samarbejde med Lotus Turell

 

Om bogen:

De sociale medier har på godt og ondt fyldt meget i Cecilie Haugaards liv. I denne bog, undersøger hun, hvordan de sociale medier påvirker vores mentale sundhed og viser en vej til, hvordan vi kan bruge dem uden at blive negativt påvirket.

Gennem en række samtaler med eksperter afdækker hun hvordan so-me platformene er designet til at fange vores opmærksomhed, og hvordan de påvirker vores hjerne, psyke og dømmekraft. Og hun viser, hvordan vi med øvelser og konkrete værktøjer kan lære at leve sundt med de sociale medier og bruge dem til vores egen fordel.


Instagrim

Gyldendal 2015


Underdanmarks Jægersoldater  

Om at hjælpe brændte børn til at bryde mønsteret.Om bogen:

Hvad er det der gør, at nogle børn formår at rejse sig fra en kummerlig opvækst og ligefrem gøre karriere, mens andre knækkes tidligt og lever et udsat liv resten af tilværelsen?

Zornig, Lindholm og Turell har sat sig for at finde frem til de karaktertræk, som kendetegner de stærke brændte børn, Underdanmarks Jægersoldater, så vi af dem kan lære, hvordan vi bliver bedre til at hjælpe.

Gennem samtaler med 10 supermønsterbrydere om deres barske opvækst hører vi om deres livsstrategier og overlevelsesmekanismer, og hvad der har gjort en forskel for dem og hjulpet dem til at bryde mønstret.

 

Du kan bestille bogen gennem mig.

Bestil her

Pris: 150,-

Underdanmarks Jægersoldater

Jeg har indlæst følgende
bøger på lydbog :

HFP.jepg
Jesper Westmark lydbog
Tove Ditlevsen Lydbog