Hvordan traume arbejde & fortrolighed med dét der er svært, kan være nøglen til autencitet med Noell Elise
med Lotus Turéll.

 

Vil du vide hvorfor det er fordelagtigt at læne dig ind i det som er svært, selvom det gør ondt? Vil du blive klogere på hvordan traumer gives videre & lever i dig, selvom de ikke er dine? Har du nogle gange oplevelsen af, at du er en figur i et liv, som du ikke rigtig kan mærke?


LYT TIL PODCAST
Enhed

Forældreskabet med Ulla Dyrløv om at
være forældre.

 

Om fornemmelsen af som barn at have været på et skib, hvor der ikke var nogen der havde styrtøjet, om at være sand overfor sig selv, og om at blive holdt skarp på sine prioriteter af sine børn.


LYT TIL PODCAST
Forældreskabet

Det Nationale Sorgcenter om at finde et sprog for sorg.  

 

Forfatter og foredragsholder Lotus Turell mistede sin far som 14–årig. Men der skulle gå næsten 10 år før hun kunne sætte ord på sorgen. I årene oplevede hun, hvordan sorgen blev et stramt garnnøgle som hun først sent fik trevlet op, men som viste sig at have et potentiale gemt i sig

 

LYT TIL PODCAST
Sorgen er da noget vi taler om

DR Podcast, Jeg skammer mig.    

 

Helle Vincentz vokser op og skammer sig. Over sin opvækst og over sig selv. Barndommen ender i en tragedie, efter år med økonomiske problemer og alkoholisme i familien.

Nu vil hun forstå, hvad skam egentlig er, hvorfor den er så vedholdende og hvordan hun kan slippe af med den. I serien taler Helle med mennesker, der deler hendes skam, og hun opsøger en psykolog med særlig viden om og interesse for at takle netop den følelse.


LYT TIL PODCAST
Jeg skammer mig